Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

05.09.12

El Consorci i l’ajuntament de Sant Feliu de Codines signen un conveni per a la recollida de residus

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l’ajuntament de Sant Feliu de Codines han signat per un import de 102.994,17 euros un conveni de 3 mesos de durada per a la recollida porta a porta de la fracció orgànica i de la resta. També inclou la recollida dels residus del mercat ambulant de dissabte i una recollida extra de paper i cartró comercial.

Amb aquest servei, que presta el Consorci mitjançant la seva empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, la recollida de la fracció orgànica es realitza amb una freqüència de 3 cops a la setmana en horari diürn (dimarts, dijous i dissabte) i la de la resta el diumenge, tot i que aquest servei es reforça amb tres recollides extres per als establiments comercials (dimarts, dijous i dissabte).

El conveni també inclou serveis com la recollida en les urbanitzacions, cementiri, tanatori i la zona del Bògit, així com la neteja interior dels contenidors d’orgànica i resta.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal