Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

10.07.12

Foment de la recollida selectiva en els actes públics

Foment de la recollida selectiva en els actes públics
Ampliar en una finestra emergent Foment de la recollida selectiva en els actes públics
Amb l’objectiu de reforçar la recollida selectiva en els actes públics ciutadans, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental està distribuït entre els ajuntaments consorciats un conjunt de 4 contenidors identificats per separar els residus produïts en aquests actes, ja sigui vidre, paper-cartró, envasos lleugers o matèria orgànica. Aquest material s’acompanya d’un panell explicatiu dels residus que es poden dipositar en aquests contenidors.

Aquesta actuació s’emmarca en la Campanya de Comunicació i Sensibilització per Fomentar la Recollida Selectiva de Residus Municipals finançada per les societats gestores dels sistemes integrats de gestió de residus i residus d’envasos, Ecoembalajes España, SA, i Ecovidrio.

La campanya, recordem, es va iniciar el passat mes de febrer amb la distribució pel territori de cinc equips d’informadors ambientals encarregats d’explicar a la població els serveis disponibles per tal de reduir al màxim la generació de residus i de separar correctament les diferents fraccions.

L’objectiu principal de la campanya és el d’impulsar i millorar les recollides actuals de vidre, paper i cartró, envasos lleugers, matèria orgànica i fomentar l’ús de les deixalleries.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal