Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

18.06.12

El Consorci i l’ajuntament de Cardedeu signen un conveni per a la recollida de residus

Conveni per a la recollida de residus
Ampliar en una finestra emergent Conveni per a la recollida de residus
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l’ajuntament de Cardedeu han signat un conveni per a la recollida de la fracció orgànica i la resta per un import de 326.541 euros anuals.

Amb aquest servei, que presta el Consorci mitjançant la seva empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, la recollida de la fracció orgànica es realitza amb una freqüència de 3 cops a la setmana en horari diürn (dilluns, dimecres i divendres) i la de la resta de dilluns a dissabte (Sant Hilari només dilluns, dimecres i dissabte).

El municipi disposa de 281 contenidors de 1.100 litres per a la recollida de la resta, i de 208 unitats, de 240 litres, per a la recollida de la fracció orgànica.

La recollida es realitza amb un camió compactador de dos eixos amb capacitat de càrrega de 18 tones. La flota es complementa amb un camió renta contenidors amb capacitat d’emmagatzematge de 10.000 litres d’aigua.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal