Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

12.06.12

El Consorci i l’ajuntament de l’Ametlla del Vallès signen un conveni per a la recollida de residus

Conveni per a la recollida de residus
Ampliar en una finestra emergent Conveni per a la recollida de residus
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l’ajuntament de l’Ametlla del Vallès han signat, per un import de 420.425,75 euros anuals, un conveni per a la recollida de la fracció orgànica, la resta, els voluminosos i els residus verds.

Amb aquest servei, que presta el Consorci mitjançant la seva empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, la recollida de la fracció orgànica es realitza amb una freqüència de 3 cops a la setmana en horari diürn (dilluns, dijous i dissabte), la de la resta 5 dies a la setmana (dilluns, dimecres, dijous, divendres i dissabte) els voluminosos dimarts i dijous, i els residus verds dilluns i divendres.

El municipi disposa de 217 contenidors de 1.100 litres per a la recollida de la resta; de 158 unitats, de 240 litres, per a la recollida de la fracció orgànica i de 180 unitats de 1.100 litres per a la recollida dels residus verds.

La recollida de la fracció resta es fa amb dos camions: un bicompartimentat de 26 tones, que també recull la fracció orgànica, i un compactador amb capacitat de càrrega de 18 tones, que també s’utilitza per recollir els residus verds. La flota es complementa amb un camió amb grua i plataforma, amb capacitat de càrrega de 14 tones, per a la recollida dels voluminosos, i un vehicle renta contenidors amb capacitat d’emmagatzematge de 10.000 litres d’aigua.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal