Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

24.05.12

Campanya per al foment de la recollida selectiva dels residus

Recollida selectiva de residus
Ampliar en una finestra emergent Recollida selectiva de residus
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha posat en marxa, amb la col·laboració dels 42 municipis consorciats i dels sistemes integrats de residus, Ecoembes i Ecovidrio, i l’Agència Catalana de Residus, una campanya informativa per sensibilitzar sobre el foment del reciclatge.

Cinc equips integrats per 4 informadors recorren, fins el proper 30 de juny, diferents municipis de la comarca realitzant campanyes de sensibilització i comunicació sobre la recollida selectiva dels residus, així com accions de reforç de les mateixes, que tenen com a objectiu principal impulsar i millorar les recollides actuals de vidre, paper i cartró, envasos lleugers, matèria orgànica i també per fomentar l’ús de les deixalleries.

Es tracta de donar a conèixer i de recordar a la població, quin és el model de gestió que es proposa per als residus al Vallès Oriental, acompanyant-ho de consignes i consells molt clars que indiquin de quina manera s’han de tractar els residus. Els agents informen als ciutadans sobre els hàbits, les eines i els serveis disponibles per tal de reduir al màxim la generació de residus i de separar correctament les diferents fraccions.

L’objectiu és que aquest grup de professionals promogui un canvi d’hàbits, per això és important que es vagin recordant els missatges que tal d’aconseguir una major participació ciutadana.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal