Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

21.11.11

DeixaLlibres a la xarxa de deixalleries comarcal

Les 25 deixalleries comarcals i la mòbil són l’escenari, per segon any, de l’activitat DeixaLlibres, que permet dotar aquestes instal·lacions, del 19 al 27 de novembre i en el marc de la III Setmana Europea de la Prevenció de Residus, d’un punt de recuperació de llibres usats provinents de la xarxa de deixalleries comarcal.

L’objectiu de l’activitat, promoguda pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, és allargar la vida útil d’aquest producte i que els usuaris i les usuàries d’aquestes instal·lacions recuperin llibres en bon estat i els hi donin una nova vida perquè aquests tornin a ser llegits.

El Consorci calcula que es podran recuperar més de 1.400 llibres, quantitat assolida la passada edició de la Setmana de la Prevenció de Residus.

L’agenda d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2011 està disponible al web de l’ARC. (http://www.arc.cat/webarc/jsp/prevencio/ca/llistat.jsf).

Organitzada per 34 regions de 20 països la Setmana Europea de Prevenció de Residus ofereix 7.000 activitats arreu d’Europa, 500 de les quals tindran lloc a Catalunya, essent la regió de les participants de l’Estat que hi contribueix més. L’objectiu és conscienciar la ciutadania de la importància de generar menys residus. Hi participen un centenar d’entitats catalanes, entre administracions públiques, associacions, empreses, escoles, universitats, residències de gent gran o hospitals.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal