Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

03.10.11

Personal del Consorci visita la planta de TPA a Montmeló

En el marc dels plans de formació contínua dels treballadors del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, el dia 3 d’octubre, un grup integrat per personal d’oficines i del servei de deixalleries, va visitar la planta de tractament de residus especials que l’empresa TPA té en el municipi de Montmeló.

L’objecte d’aquesta planta és rebre els residus especials (aerosols, esprais, bateries, pintures, dissolvents, radiografies,...), en quantitats menors d’1 tona, per a reagrupar-los i/o recondicionar-los (mitjançant processos de neutralització, oxidació-reducció, hidròlisi, solidificació o filtració) amb la finalitat d’aconseguir un producte homogeni i en quantitat suficient, que pugui ser tractat i recuperat (o inertitzat en cas que la valorització no sigui possible) en una planta externa de tractament de residus especials. Els envasos buits són enviats a l’àrea de recuperació d’envasos i embalatges, dins de la mateixa planta, on són descontaminats i recuperats.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal