Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

22.09.11

L’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, nou president del Consorci

L’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, ha estat nomenat president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental. Elegit el 21 de setembre per unanimitat en el marc de la Constitució de l’ens, el nou president del Consorci substitueix en el càrrec a Joan Seguer.

El consell plenari del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental també va aprovar la proposta de la presidència de nomenar com a vicepresident a Feliu-Joan Guillaumes, tinent d'alcalde a l'ajuntament de Mollet del Vallès i portaveu del grup de CiU, i de ratificar en el càrrec de gerent a Carme Clapés.

Durant l’acte es va procedir al nomenament dels representants municipals en la comissió executiva, que està integrada per: Emiliano Cordero, regidor de l’ajuntament de Canovelles; Lourdes Aguilera, regidora de l’ajuntament de Cànoves i Samalús; Josep Pinós, regidor de l’ajuntament de Cardedeu; Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès; Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga; Albert Camps, regidor de l’ajuntament de Granollers; Núria Banegas, regidora de l’ajuntament de Lliçà de Vall; Esther Safont, regidora de l’ajuntament de Mollet del Vallès; Antoni Guil, alcalde de Montmeló; Francesc Juzgado, regidor de l’ajuntament de Parets del Vallès; Ramon Banús, alcalde de Sant Quirze Safaja; Cèsar Andreu, regidor de l’ajuntament de Vallromanes; Feliu-Joan Guillaumes, Jordi Manils i Joaquim Ferriol, consellers comarcals.

Constitució de la junta general de Serveis Ambientals del Vallès Oriental

Celebrat l’acte de constitució de la junta general de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental s’ha procedit al nomenament del consell d’administració, que està integrat per Joan Castaño, president, Feliu-Joan Guillaumes, conseller delegat, Francesc Colomé, Meritxell Budó, Albert Camps, Núria Banegas, Ester Safont, Antoni Guil i Carme Clapés.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal