Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

17.01.11

Èxit de participació de la campanya ‘DeixaLlibres’

DeixaLlibres
Ampliar en una finestra emergent DeixaLlibres
3.969 llibres s’han recuperat al llarg del 2010 en el marc de la campanya DeixaLlibres, promoguda pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental a la xarxa de deixalleries comarcals. Aquesta dada s’ha assolit gràcies a la participació del 40% dels usuaris i usuàries que han fet ús d’aquestes instal·lacions al llarg dels períodes als quals s’ha fet la campanya (Sant Jordi, Fira de l’Ascensió, FiraMollet, Setmana Europea de la Prevenció de Residus i campanya de Nadal i Reis).

DeixaLlibres 2010Unitats
Sant Jordi657
Fira de l’Ascensió358
Fira Mollet 120
Setmana Europea Prevenció Residus1.410
Campanya de Nadal i Reis1.424
TOTAL3.969

L’objectiu de la campanya, que es repetirà al llarg d’aquest any, és conscienciar la ciutadania sobre la importància de generar menys residus i recuperar-los per allargar la vida útil dels productes, que recuperin gratuïtament llibres en bon estat i els hi donin una nova vida perquè aquests tornin a ser llegits. Els títols recuperats corresponen, majoritàriament, a novel·les, biografies, llibres de contes infantils i juvenils, etc.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal