Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

18.11.10

DeixaLlibres a la xarxa de deixalleries comarcal

DeixaLlibres Èxit
Ampliar en una finestra emergent DeixaLlibres Èxit
Les 25 deixalleries comarcals i la mòbil són l’escenari de l’activitat DeixaLlibres, que permetrà dotar aquestes instal·lacions, del 20 al 28 de novembre i en el marc de la II Setmana Europea de la Prevenció de Residus, d’un punt de recuperació de llibres usats provinents de la xarxa de deixalleries comarcal.

L’objectiu de l’activitat, promoguda pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, és allargar la vida útil d’aquest producte i que els usuaris i les usuàries d’aquestes instal·lacions recuperin llibres en bon estat i els hi donin una nova vida perquè aquests tornin a ser llegits.

El Consorci calcula que es podran recuperar més de 3.500 exemplars al llarg de la Setmana de la Prevenció de Residus i espera una assistència a les deixalleries de més de 7.000 persones.

Totes les activitats es poden consultar a l’agenda de l'ARC (http://www.arc.cat/webarc/jsp/prevencio/ca/cercar.jsf).

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Del 20 al 28 de novembre de 2010

L'aparició de la nova Directiva de residus 2008/98/CE determina que la prevenció és prioritària en la jerarquia de la gestió de residus per disminuir la seva generació. En aquest context neix la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (del 20 al 28 novembre del 2010), esdeveniment clau per difondre el concepte de la prevenció de residus i evidenciar el seu impacte en el medi ambient i en la lluita pel canvi climàtic.

Organitzada per 31 regions la Setmana ofereix 3.000 activitats descentralitzades a tot Europa, 266 de les quals tindran lloc a Catalunya. Organitzades per diversos actors -administracions públiques, xarxes associatives, escoles, universitats, empreses, ONG, etc.- estan dirigides a diversos tipus d'audiència -públic general, treballadors, estudiants, etc. Les accions s'estructuraren al voltant de cinc grans eixos: sensibilitzar sobre l’excés de residus, produir millor, consumir millors, allargar la vida dels productes i llençar menys residus.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal