Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

27.07.10

Les deixalleries acreditaran la documentació per accedir al Pla Renova’t 2010

Pla Renovat
Ampliar en una finestra emergent Pla Renovat
Les deixalleries comarcals certificaran mitjançant la signatura d’un document que els electrodomèstics, calderes i aparells d’aire condicionat subjectes a les subvencions del Pla Renove d’electrodomèstics, calderes i aparells d’aire condicionat 2010 s’han gestionat correctament. Aquest document, que també pot signar qualsevol altre gestor de residus autoritzat per l’Agència de Residus de Catalunya, és indispensable per tramitar les subvencions que la Generalitat de Catalunya, mitjançant l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), atorga a totes aquelles persones que substitueixin els seus electrodomèstics, calderes i aparells d’aire condicionat per altres amb millor eficiència energètica, amb categoria del tipus A o superior.

El Pla Renova’t 2010 promou la introducció d'equips eficients en el sector domèstic mitjançant l'atorgament d'ajudes als titulars que canviïn un electrodomèstic per un altre de classe A o superior (en frigorífics i combis només els superiors a classe A) que figuri en la classificació establerta per l'IDAE, o bé una caldera per una altra de condensació, o bé el seu aparell d'aire condicionat actual per un altre amb una qualificació energètica classe A. En el cas de les rentadores i rentavaixelles hauran de tenir, a més, categoria d'eficàcia de rentat A. La quantia màxima dels ajuts per als electrodomèstics oscil·la entre els 50 euros i els 125 euros. Per als aparells d’aire condicionat la subvenció màxima és de 250 euros, i en el cas de les calderes de condensació l’ajut arriba fins als 400 euros. En qualsevol dels casos la subvenció no pot superar el 25% del preu de venda l’electrodomèstic, caldera o aparell d’aire condicionat.

La campanya es va iniciar el passat 1 de juliol i finalitzarà el 30 de desembre de 2010, o quan s'exhaureixin les disponibilitats pressupostàries existents (www.plarenovat2010.cat).

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal