Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

16.07.10

El Consorci fa extensiva la recollida conjunta de l’orgànica i la resta a cinc municipis més

Vehicle bicompartimentat
Ampliar en una finestra emergent Vehicle bicompartimentat
A partir del dia 19 de juliol els municipis de Campins, Fogars de Montclús, Montseny, Sant Esteve de Palautordera i Montmeló recolliran simultàniament la matèria orgànica i la resta mitjançant el camió bicompartimentat del Consorci, que permet fer la recollida separada de dues fraccions i que des del passat mes de maig ja presta aquest mateix servei en els municipis de Sant Antoni de Vilamajor -mercat de diumenge-, Sant Quirze Safaja i Vallgorguina.

El vehicle, subvencionat per l’Agència de Residus de Catalunya i subministrat per Geensink, BV per un import de 178.221 euros, s’adapta a les necessitats dels municipis i permet reduir les despeses econòmiques originades per les recollides entre un 7% i un 21%, segons el poble. En concret els municipis de Campins, Fogars de Montclús i Montseny estalviaran, en conjunt, 33.458 euros, Sant Esteve de Palautordera 12.633 euros i Montmeló 17.141 euros.

Característiques del vehicle

Es tracta d’un vehicle Renault de 280 cv, amb 3 eixos, 6 cilindres, canvi de marxa de gestió automàtica amb suspensió pneumàtica intel·ligent, ABS, ordinador de control, limitador de velocitat i equip de control de posicionament GPS. Disposa també de filtre de partícules i catalitzador que compleixen l’última normativa europea d’emissió de gasos i que està classificat en la categoria Euro V que garanteix la màxima eficiència energètica i els mínims nivells de contaminació atmosfèrica.

El compactador

D’última generació i de 17,6 m3, té dos compartiments estancs, en una proporció de 30-70%, que disposen del seu propi mecanisme de compactació i placa elevadora. Estan segellats per evitar contaminació creuada dels residus, assegurant l’estanquitat dels mateixos.

Pot aixecar contenidors de vorera de 120 a 1.100 litres així com contenidors soterrats.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal