Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

23.04.10

Activitats Sant Jordi 2010

Activitats Sant Jordi
Ampliar en una finestra emergent Activitats Sant Jordi
22 d’abril de 2010

Presentació del llibre d’en Lluís Oliván

‘Has marxat sense avisar’

Aquest proper dijous 22 d'abril a les 19 hores Lluís Oliván presentarà a la sala de plens del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental el seu darrer llibre.

Lluís Oliván Sibat va néixer l’any 1968 a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental). Ha guanyat diversos premis literaris de novel·la i de narrativa curta, tant en llengua catalana com en castellana. En català ha publicat les novel·les El taxidermista, (Viena Edicions, 2005), El món líquid (Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, 2006), Un pare possible (Columna, 2007) i el recull de contes Parcel·les habitades (Columna, 2008). En castellà, la novel·la El guardián de las hogueras (Edaf, 2006) i el recull de contes Títulos robados (Algaida, 2008).

23 d’abril de 2010

Les 25 deixalleries comarcals i la mòbil oferiran a tots els usuaris i les usuàries que utilitzin aquestes instal·lacions durat la Diada de Sant Jordi la possibilitat d’endur-se un llibre a casa. Són exemplars recuperats en aquestes instal·lacions al llarg del primer trimestre de l’any.

23 d’abril de 2010

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi el Consorci organitza entre els seus treballadors un intercanvi de llibres. Es tracta de fer que els llibres usats que tenim a casa, tinguin nova vida per a nous lectors (Han de ser llibres moderns i estar en bon estat).

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal