Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

07.04.10

Conveni entre el Consorci i l’Associació Cultural Amics de l’Àfrica

Conveni Amics Africa
Ampliar en una finestra emergent Conveni Amics Africa
Conveni Amics Africa
Ampliar en una finestra emergent Conveni Amics Africa
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l’Associació Cultural Amics de l’Àfrica han signat un contracte per a desenvolupar el projecte T-Cos consistent a la realització d’un taller de costura per a l'inserció sociolaboral de la dona immigrada.

El Consorci proporciona material, pancartes reutilitzades de la celebració del desè aniversari de l’ens, per a la confecció de bosses que comprarà a un preu fixat per l’Associació. L’objectiu, destaca el vicepresident, Ignasi Valls, “és col·laborar amb l’Associació creant un nou producte amb materials reutilitzats mitjançant la recuperació de les pancartes commemoratives”.

De l’aportació econòmica que fa el Consorci, una quarta part reverteix directament en el projecte, i la resta és per les integrants del taller, 20 dones procedents de diferents països de l’Àfrica que al llarg d’un any participen en aquest curs, que té com a objectiu principal, segons ha afirmat el president de l’Associació, Gabriel Moto, “crear un espai de relació per a les dones on oferir formació i assessorament per a l’inserció laboral”.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal