Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

02.04.10

Vallgorguina i Vilalba Sasserra recullen la fracció orgànica

Campanya comunicació a Vallgorguina
Ampliar en una finestra emergent Campanya comunicació a Vallgorguina
Amb la implantació el passat 18 de gener de la recollida selectiva de la fracció orgànica a Vallgorguina i a Vilalba Sasserra ja s’han recollit al llarg del primer mes de prestació del servei i mitjançant els contenidors de carrer instal·lats als municipis prop de 13 tones d’aquest material que han deixat d’anar a l’abocador. El servei, que realitza l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, també inclou la recollida de la resta.

La implantació de la recollida selectiva de la fracció orgànica dels residus municipals (restes de menjar i restes vegetals) coincideix amb la modificació de la Llei de residus 9/2008, de 10 de juliol, que fa extensiva l’obligatorietat de la recollida selectiva de la matèria orgànica per a tots els municipis. Així, a la comarca, ja són 38 els municipis que fan aquesta recollida. A Granera, Gualba, Santa Maria de Martorelles i Vallromanes, el desplegament d’aquest servei es farà al llarg del 2010.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal