Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

16.03.10

El Consorci presenta el primer vehicle bicompartimentat

vehicle bicompartimentat
Ampliar en una finestra emergent vehicle bicompartimentat
vehicle bicompartimentat
Ampliar en una finestra emergent vehicle bicompartimentat
El president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, Joan Seguer, ha presentat avui el primer vehicle bicompartimentat que adquireix l’ens. Destinat a la recollida selectiva de la fracció orgànica i de la resta, dóna servei als municipis de Montmeló, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Quirze Safaja, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

El vehicle, subvencionat per l’Agència de Residus de Catalunya i subministrat per Geensink, BV per un import de 178.221 euros, s’adapta a les necessitats dels municipis i permet reduir les despeses econòmiques originades per les recollides.

Característiques del vehicle

Es tracta d’un vehicle Renault de 280 cv, amb 3 eixos, 6 cilindres, canvi de marxa de gestió automàtica amb suspensió pneumàtica intel·ligent, ABS, ordinador de control, limitador de velocitat i equip de control de posicionament GPS. Disposa també de filtre de partícules i catalitzador que compleixen l’última normativa europea d’emissió de gasos i que està classificat en la categoria Euro V que garanteix la màxima eficiència energètica i els mínims nivells de contaminació atmosfèrica.

El compactador

D’última generació i de 17,6 m3, té dos compartiments estancs, en una proporció de 30-70%, que disposen del seu propi mecanisme de compactació i placa elevadora. Estan segellats per evitar contaminació creuada dels residus, assegurant l’estanquitat dels mateixos.

Pot aixecar contenidors de vorera de 120 a 1.100 litres així com contenidors soterrats.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal