Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

29.12.09

Visites guiades a la planta de compostatge

Grup visites planta
Ampliar en una finestra emergent Grup visites planta
Grup visites planta
Ampliar en una finestra emergent Grup visites planta
Els dissabtes 16 i 23 de gener el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental organitza visites guiades a la nova planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental.

Amb l’objectiu de donar a conèixer entre la ciutadania aquesta instal·lació comarcal, les visites consistiran en una xerrada informativa i el recorregut per les instal·lacions per conèixer els tres processos a que se sotmès la matèria orgànica dels residus municipals recollida selectivament: pretractament, metanització i compostatge.

La nova infraestructura que donarà servei als municipis de les comarques del Vallès Oriental i el Maresme, té una capacitat de tractament de fins a 45.000 tones anuals de fracció orgànica.

El sistema de tractament d’una instal·lació com aquesta consisteix en la metanització i el compostatge. D’altra banda, la planta està totalment tancada i confinada, amb sistema de depuració d’aires i d’aigües residuals, instal·lació de cogeneració amb biogàs obtingut de l’etapa de digestió anaeròbica, i altres instal·lacions i serveis auxiliars (vials, edifici de taller i oficines, dipòsits, etc.).

Per reserves truqueu al 93 870 85 79

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal