Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

09.09.09

Les deixalleries acreditaran el certificat per accedir al Pla Renove 2009

Les deixalleries comarcals certificaran mitjançant la signatura d’una declaració que els electrodomèstics, calderes i aparells d’aire condicionat subjectes a les subvencions del Pla Renove d’electrodomèstics, calderes i aparells d’aire condicionat 2009 s’han gestionat correctament. Aquesta declaració, que també pot signar qualsevol altre gestor de residus autoritzat per l’Agència de Residus de Catalunya, és indispensable per tramitar les subvencions que la Generalitat de Catalunya, mitjançant l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), atorga a totes aquelles persones que substitueixin els seus electrodomèstics, calderes i aparells d’aire condicionat per altres amb millor eficiència energètica, amb categoria del tipus A o superior.

El Pla renove té com a objectiu millorar l’eficiència energètica, reduir el consum d’energia i potenciar l’ús racional de l’energia a les llars catalanes. Per aconseguir-ho, el Pla Renove estimula la renovació d’electrodomèstics i aparells d’aire condicionat que siguin de categoria energètica A o superior i la substitució de calderes domèstiques per calderes de condensació. La quantia màxima dels ajuts per als electrodomèstics oscil·la entre els 70 euros i els 125 euros. Per als aparells d’aire condicionat la subvenció màxima és de 100 euros, i en el cas de les calderes de condensació l’ajut arriba fins als 400 euros. En qualsevol dels casos la subvenció no pot superar el 25% del preu de l’electrodomèstic, caldera o aparell d’aire condicionat.

La campanya es va iniciar el passat 1 de setembre i finalitzarà el 15 de novembre de 2009, o quan s’exhaureixin les disponibilitats pressupostàries existents (www.plarenove2009.cat).

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal