Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

03.07.09

Parlamentaris de la Comissió de Medi Ambient i Habitatge visiten la planta de compostatge

Visita comissió medi ambient i habitatge
Ampliar en una finestra emergent Visita comissió medi ambient i habitatge
Parlamentaris de la Comissió de Medi Ambient i Habitatge van visitar el dia 3 de juliol les instal·lacions de la Planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental, amb l'objectiu de conèixer la primera instal·lació d’aquestes característiques del Pla Territorial Sectorial d’Infraestructures de Gestió de Residus Municipals 2005-2012.

Els assistents a la trobada van ser els diputats i diputades del Parlament de Catalunya Dolors Clavell (G.P.ICV-EUiA), Teresa Estruch, Roberto Edgardo Labandera, Antoni Llevot i Jordi Terrades (PSC-CPC), i Daniel Pi (ICV-EUA), acompanyats del lletrat Ferran Domínguez i el gestor Frederic Solé. A la visita també hi han assistit el president i la gerent del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, Joan Seguer i Carme Clapés, així com la directora de l’Agència de Residus de Catalunya i el director de la Divisió de Gestió de Residus, Genoveva Català i Jordi Renom.

La planta de digestió anaeròbica i de compostage, amb capacitat per tractar 45.000 tones de matèria orgànica, donarà sortida als residus orgànics generats pel Vallès Oriental i el Maresme, comarques que compartiran infraestructures, garantint així una gestió sostenible i eficient.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal