Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

21.05.09

El Consorci a la Fira de l’Ascensió de Granollers

Estand Consorci fira ascensió 2009
Ampliar en una finestra emergent Estand Consorci fira ascensió 2009
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha presentat en el marc de la Fira de l’Ascensió de Granollers, celebrada del 21 al 24 de maig, la Planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental, instal·lació inaugurada pel president de la Generalitat de Catalunya el 18 de maig de 2009.

En el marc de la fira el Consorci ha organitzat dos dies de visites guiades a la nova instal·lació comarcal. S’hi han apuntat més de 50 persones que el dissabte 30 de maig i el dissabte 6 de juny visitaran aquest equipament, on es realitza el procés de compostatge consistent a transformat les restes de menjar i restes vegetals que arriben a la planta en compost, el qual és utilitzat posteriorment com a adob en usos agrícoles. La planta incorpora, a més, una novetat: aprofita el biogàs procedent de la maduració de les restes de menjar i restes vegetals per a obtenir energia elèctrica, un cop aquest ha passat pels motors de cogeneració. Aquesta innovació permet extreure el màxim rendiment de la matèria orgànica que arriba a la planta, i produir energia elèctrica que s’exporta a la xarxa.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal