Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

06.04.09

Sant Quirze Safaja implanta la recollida selectiva de la matèria orgànica

Xerrada informativa i entrega de cubells
Ampliar en una finestra emergent Xerrada informativa i entrega de cubells
Més de 400 famílies del municipi de Sant Quirze Safaja començaran el dia 2 de maig a separar selectivament les deixalles orgàniques, un dels reptes més importants en matèria de gestió de residus en el que hi pot participar la ciutadania, ja que separar de la brossa quotidiana les restes de menjar per tal que puguin ser tractats permet avançar en la correcta gestió dels residus.

Prèviament s’està fent una campanya de comunicació mitjançant reunions i punts d’informació al carrer on s’explica com s’ha de fer la separació d’aquests residus a les cases. A més, es lliura un cubell domèstic de 10 litres, on es podran llençar restes de menjar, closques d’ou, pells de fruita, marro de cafè i d’infusions, restes de poda, flors seques, paper de cuina o tovallons bruts. També es facilita un díptic informatiu i un imant per a la nevera i s’explica el tractament i la gestió d’aquest residu.

CALENDARI D'ACTIVITATS
Data
09 d'abril
18 d'abril
22 d'abril
25 d'abril
Activitat
Punt d'informació
Punt d'informacióPunt d'informacióFesta popular fi de campanya
Lloc
La Tenda
De 10 a 13 h
La Tenda
De 10 a 13 h
Escola
De 15 a 17 h
Parc de l'aigua
Matí


La recollida de la fracció orgànica, que realitzarà el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental mitjançant la seva empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, es farà 2 cops a la setmana durant el període octubre-juny (dilluns i dissabtes), i 3 cops a la setmana de juliol a setembre (dilluns, dijous i dissabte). L’horari de recollides és de 10 a 14 hores els dilluns, i de 6:30 a 10 hores els dijous i dissabtes.

A l’àmbit del Consorci el servei de recollida selectiva de la matèria orgànica es realitza a 30 municipis, que en conjunt representen el 96% de la població (l’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Canovelles, Cardedeu, Castellterçol, Fogars de Montclús, les Franqueses del Vallès, la Garriga, Granollers, la Llagosta, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana i Santa Maria de Palautordera).

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal