Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

12.03.09

La deixalleria mòbil aplega prop de 500 usuaris

Servei de deixalleria mòbil a parets del vallès el dia 11 de març de 2009
Ampliar en una finestra emergent Servei de deixalleria mòbil a parets del vallès el dia 11 de març de 2009
493 usuaris i usuàries han utilitzat la deixalleria mòbil des de la posada en marxa d’aquest servei el passat mes de gener. Gestionat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, aquest servei, destinat a la recollida i classificació de residus reciclables per a la seva posterior transformació en una planta de tractament, és un centre de recuperació de residus itinerant que se situa alternativament als municipis de la comarca que han sol·licitat aquest servei, seguint un calendari de visites periòdiques establert anualment.

Actualment són catorze els municipis que ofereixen aquest servei: Caldes de Montbui, Castellcir, les Franqueses del Vallès, Granera, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Vallgorguina, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

Aquest sistema, que serveix de reforç a les deixalleries fixes, té com a objectiu millorar el coneixement d'aquestes instal·lacions a la població en general i augmentar la quantitat de residus recollits selectivament, en especial d'aquells que tenen més incidència sobre el medi ambient, com són els residus tòxics i perillosos que tenim a les nostres llars con ara les piles, les pintures, els dissolvents, les bateries, etc.

La deixalleria mòbil és un camió equipat amb una caixa distribuïda en espais preparats per encarbir-hi contenidors de diferents dimensions. També disposa d'un espai obert per als voluminosos.

Què es pot dipositar a la deixalleria mòbil?

Oli vegetal i mineral, fluorescents, bombetes, piles, bateries, medicaments, aerosols, petits electrodomèstics, roba, pintures, dissolvents, envasos bruts, vidre especial, CD i DVD i voluminosos.

Qui la pot utilitzar?

Només podran utilitzar la deixalleria mòbil els ciutadans particulars.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal