Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

19.12.08

El Consorci presenta la deixalleria mòbil

Deixalleria mòbil
Ampliar en una finestra emergent Deixalleria mòbil
La deixalleria mòbil, gestionada pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i subvencionada per l'Agència de Residus de Catalunya (83.500 euros), està destinada a la recollida i classificació de residus reciclables per a la seva posterior transformació en una planta de tractament. És un centre de recuperació de residus mòbil que se situarà alternativa als municipis de la comarca que sol·licitin aquest servei, seguint un calendari de visites periòdiques establert anualment.

Actualment ja són setze els municipis que oferiran al llarg del 2009 aquest servei: Caldes de Montbui, Castellcir, les Franqueses del Vallès, Granera, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Vilanova del Vallès.

Aquest sistema, que serveix de reforç a les deixalleries fixes, té com a objectiu millorar el coneixement d'aquesta instal·lació a la població en general i augmentar la quantitat de residus recollits selectivament, en especial d'aquells que tenen més incidència sobre el medi ambient, com són els residus tòxics i perillosos.

En concret la deixalleria mòbil que funcionarà a la comarca és un camió equipat amb una caixa distribuïda en espais preparats per encabir-hi contenidors de diferents dimensions. També disposa d'un espai obert per als voluminosos.

Què es pot dipositar a la deixalleria mòbil?

Oli vegetal i mineral, fluorescents, bombetes, piles, bateries, medicaments, aerosols, petits electrodomèstics, roba, pintures, dissolvents, envasos bruts, vidre especial, CD i DVD i voluminosos.

Qui la pot utilitzar?

Només podran utilitzar la deixalleria mòbil els ciutadans particulars.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal