Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

04.12.08

Castellterçol implanta la recollida selectiva porta a porta

Triptic informatiu campanya recollida selectiva porta a porta
Ampliar en una finestra emergent Triptic informatiu campanya recollida selectiva porta a porta
Castellterçol ha implantat la recollida selectiva porta a porta de la matèria orgànica, el paper i cartró, els envasos lleugers i la resta. El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, mitjançant la seva empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, recull la fracció orgànica els dimarts, dijous i dissabtes; la dels envasos lleugers, dimarts i divendres; la de paper i cartró, els dimecres i la de la resta, els dilluns.

Amb aquest, ja són tres els municipis de la comarca on el Consorci duu a terme la recollida selectiva porta a porta de les 4 fraccions. Els altres dos municipis són Sant Antoni de Vilamajor, on es va implantar l’octubre de 2005, i Sant Feliu de Codines, que ho va fer al novembre del 2007, any en el qual aquest municipi va fer extensiva la recollida selectiva porta a porta de la fracció orgànica i el rebuig als envasos lleugers i al paper i cartró.

En tots tres municipis el vidre es continua recollint mitjançant els contenidors de les àrees d’aportació de vorera i del servei de deixalleries.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal