Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

18.04.08

Una delegació de municipis brasilers visita les instal·lacions del Consorci

El president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, Joan Seguer, acompanyat del vicepresident, Ignasi Valls, i de la gerent de l’ens, Carme Clapés, van rebre dijous dia 17 una delegació de municipis brasilers interessats a conèixer el model de gestió de residus comarcal per poder traslladar aquestes experiències als seus municipis.

Durant la visita, que s’emmarca en el 6è seminari binacional sobre gestió pública municipal, organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya, es van donar a conèixer les instal·lacions i serveis de recollida selectiva, així com els nous projectes, entre el que destaca la construcció de la nova planta de compostatge. També es va explicar el Pla d'acció per a la gestió dels residus municipals a Catalunya (2005-2012), que defineix el nou model de gestió de residus impulsat per la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració dels ens locals, basat en la prevenció, la recollida selectiva i la recuperació dels recursos materials de la brossa domèstica.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal