Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

24.07.07

Prop de 3.900 estudiants participen en les activitats d'educació ambiental del Consorci

3.894 estudiants de la comarca han participat durant el curs escolar 2006-2007 en el programa d’educació ambiental del Consorci per a la Gestió del Residus del Vallès Oriental que ofereix visites a les deixalleries i tallers didàctics (la història del drac de quatre colors, Cada cosa al seu lloc, el joc de la brossa, el joc de la compra...) per aprofundir en la gestió dels residus.

2.839 estudiants d’educació infantil, primària i secundària han participat en els tallers d’educació ambiental que el Consorci ofereix a totes les entitats comarcals des de l’any 1999. La resta, 1.055 alumnes, han realitzat al llarg del curs visites a les deixalleries comarcals per conèixer com es recullen els diferents tipus de residus que porten els usuaris i el procés que segueixen per a la seva valorització posterior. Les visites guiades a aquestes instal·lacions, es fan amb un monitor especialitzat que explica la utilitat i el funcionament d’aquests equipaments.

Cal destacar també la programació de xerrades informatives i tallers sobre la recollida selectiva i la reducció de residus adreçades a la ciutadania, que han comptat amb la presència de 512 assistents, i el fet que tots aquests serveis són gratuïts per a les escoles, entitats i associacions que els sol·licitin.

En total, han participant en alguna de les activitats programades 188 grups i 4.406 persones, un 19,4% més que el curs anterior.

Per al curs 2007-2008 el Consorci continuarà oferint de forma gratuïta el paquet d’activitats d’educació ambiental a totes les escoles, entitats... dels municipis consorciats que ho demanin.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal