Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

16.07.07

La recollida selectiva de la fracció orgànica augmenta més d'un 21%

Les dades del primer semestre de l’any, referents a la recollida selectiva de la matèria orgànica, confirmen el gran creixement que ha registrat aquesta fracció en l’àmbit del Consorci. Així, entre gener i juny de 2007 la matèria orgànica ha registrat un augment del 21,68% respecte al mateix període de l’any passat, situant-se en les 8.698 tones, quantitat que representa prop del 56,46% del total recollit durant l’any 2006 (15.404,29 tones).

D’aquest període cal destacar també la implantació de la recollida selectiva de la fracció orgànica en els municipis de Lliçà d’Amunt, l’Ametlla del Vallès i Sant Pere de Vilamajor, municipis amb els que ja són 28 els que ofereixen a la nostra comarca aquest servei (l’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Canovelles, Cardedeu, Fogars de Montclús, les Franqueses del Vallès, la Garriga, Granollers, la Llagosta, Lliçà de Vall, Lliçà d’Amunt, Llinars del Vallès, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana i Santa Maria de Palautordera). Cinc d’aquests municipis fan la recollida selectiva de la matèria orgànica porta a porta: Lliçà de Vall, Martorelles, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Feliu de Codines i Santa Eulàlia de Ronçana.

Paper-cartró, envasos i vidre

En conjunt s’han recollit al llarg del primer semestre de l’any més de 9.657,36 tones, el que representa un creixement del 13,86% respecte al mateix període de l’any passat (5.486 tones).

Per fraccions, la recollida selectiva d’envasos lleugers és la que més ha crescut, registrant un creixement del 22,92%, el que ha permès recuperar 1.883 tones de material. El paper i cartró ha crescut un 13,5%, situant-se en les 4.920 tones i el vidre un 9,16% amb 2.853 tones.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal