Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

12.02.15

Arriba la segona edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’

Arriba la segona edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’
Ampliar en una finestra emergent Arriba la segona edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’
Amb un primer premi de dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2015 i 26 premis d’un kit de contenidors per a la recollida selectiva.

Per segon any consecutiu el Consorci organitza el sorteig premis als usuaris de les deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi”, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Del 15 de febrer al 15 de març totes les persones que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi. Ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. Cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

Els premis
En aquesta edició, hi ha un primer premi de dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2015 (sorteig entre tots els participants), i 26 premis d’un kit de contenidors per a la recollida selectiva dels residus (un per deixalleria).

Dinàmica del sorteig
El dia 15 de febrer de 2015 s’iniciarà la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 15 de març. Poden participar-hi totes les persones (majors de 18 anys) que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya, i reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases.

El dia 24 de març de 2015, a les 14 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es celebrarà, en acte públic, el sorteig d’aquests premis.

Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De cadascuna de les urnes se n’extraurà una única butlleta de la qual en resultarà la persona premiada amb el segon premi i entre tots els participants, inclosos els guanyadors del segon premi, se n’extraurà una única butlleta que serà la del guanyador/a del primer premi.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal