Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

20.01.15

Signat el primer Conveni Col·lectiu del Consorci

Representants del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, dels sindicats CCOO i UGT, i els membres de la mesa negociadora, en representació del treballadors, han signat avui dia 20 de gener el primer conveni col·lectiu del personal laboral de l’ens que regula les relacions laborals a la institució.

La signatura del conveni col·lectiu, que té una vigència de dos anys, de l’1 gener del 2014 i fins al 31 desembre del 2015, amb efectes retroactius, suposa la finalització d'un període de negociació llarg, emmarcat dins d'un context d'una crisi econòmica sense precedents en el qual la reforma laboral i les retallades han marcat el procés de negociació.

Malgrat aquesta conjuntura adversa i complexa i sent conscients de tot això, el conveni, satisfà a totes les parts, que coincideixen en afirmar que “s’ha fet un important exercici de responsabilitat dirigit a garantir la sostenibilitat económica de l'ens, procurant ocasionar el menor perjudici i amb l’horitzó compartit de preservar els màxims llocs de treball i de millorar l’eficiència dels serveis”.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal