Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

19.12.14

El concurs “Juganet-cadacosaalseulloc”, ja te guanyadors

El concurs “Juganet-cadacosaalseulloc”, ja te guanyadors
Ampliar en una finestra emergent El concurs “Juganet-cadacosaalseulloc”, ja te guanyadors
El joc interactiu ha registrat més de 8.300 partides.

8.343 partides s’han completat entre el 14 de novembre i el 15 de desembre a l’App juganet-cadacosaalseulloc. El 41% d’aquestes s’ha jugat des de dispositius Android, un 39% mitjançant la web, i la resta, el 20%, amb dispositius IOS.

Per franges d’edat, la que ha jugat més, amb un 51% del total de les partides, ha estat la compresa entre els 6 i els 10 anys, seguida, amb un 33%, per la franja d’11 a 14 anys, i última, amb el 16%, la de 14 a 18 anys.

Els guanyadors són:
En la categoria de 6 a 10 anys:
1r premi: Berta Gallardo (Vilanova del Vallès) – 29.916 punts
2n premi: Aina Riera (Les Franqueses del Vallès) – 29.904 punts

En la categoria d’11 a 14 anys:
1r premi: Pablo Millán (Mollet del Vallès) – 29.940 punts
2n premi: Ènia Valls (Cardedeu) – 93938 punts

En la categoria de 14 a 18 anys:
1r premi: Axel Millán (Mollet del Vallès) – 29.934 punts
2n premi: Maró Valls (Cardedeu) – 29.922 punts

El primer classificat de cada categoria ha rebut com a premi una tauleta electrònica marca Apple, model iPad Air Wi-Fi, amb 16 GB de capacitat, i el segon classificat una tauleta electrònica, marca Apple, model iPad Mini Wi-Fi, amb 16 GB de capacitat.

Objectiu del joc
L’objectiu del concurs, promogut pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, en col·laboració amb els sistemes integrats de gestió de residus d’envasos Ecoembes i Ecovidrio, i l’Agència de Residus de Catalunya, es centrava en potenciar la participació i implicació de la ciutadania en la recollida selectiva dels residus mitjançant un joc entretingut però amb una funció educativa i de sensibilització en l’àmbit dels residus, capaç d’aplegar al seu voltant a tota la família.

Recordem que el joc, continua disponible en format web (www.juganet-cadacosaalseulloc.cat) i també en App mòbil per a dispositius iPhone i Android, i posa a prova els coneixements sobre el reciclatge dels residus a través de 3 nivells:
Nivell1: cada cosa al seu lloc. El jugador ha d’arrossegar cada residu al seu contenidor.
Nivell 2: Localitza els impropis. Aquí el jugador ha de triar 3 residus que no corresponen al contenidor indicat.
Nivell 3: Què en saps dels residus?. 10 preguntes sobre els residus amb 3 opcions. El jugador ha de marcar la resposta correcta a cada pregunta.

El joc ha estat desenvolupat per kApptive!, un jove estudi de producció digital que compta amb una interessant trajectòria en accions interactives i promocionals.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal