Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

28.10.14

El concurs “Juganet-cadacosaalseulloc” posa a prova els teus coneixements

El concurs “Juganet-cadacosaalseulloc” posa a prova els teus coneixements
Ampliar en una finestra emergent El concurs “Juganet-cadacosaalseulloc” posa a prova els teus coneixements

· El joc interactiu té com a objectiu principal ser una eina educativa que contribueixi al foment de la recollida selectiva.

· Els guanyadors s’emporten un iPad Air Wi-Fi, amb 16 GB de capacitat i els segons classificats un iPad Mini Wi-Fi.


Del 15 de novembre al 14 de desembre de 2014 els joves d’entre 6 i 18 anys dels municipis adherits al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental podran participar al concurs “Juganet-cadacosaalseulloc”, que compta amb el finançament d’Ecoembes i d’Ecovidrio.

El joc, que estarà disponible en format web (www.juganet-cadacosaalseulloc.cat) i també en App mòbil per a dispositius iPhone i Android, posa a prova els coneixements sobre el reciclatge dels residus a través de 3 nivells:
Nivell1: cada cosa al seu lloc. El jugador ha d’arrossegar cada residu al seu contenidor.
Nivell 2: Localitza els impropis. Aquí el jugador ha de triar 3 residus que no corresponen al contenidor indicat.
Nivell 3: Què en saps dels residus?. 10 preguntes sobre els residus amb 3 opcions. El jugador ha de marcar la resposta correcta a cada pregunta.

La participació és gratuïta i cada jugador pot participar-hi tantes vegades com vulgui, fins aconseguir la màxima puntuació, que és l’element que li permetrà guanyar un dels premis que s’atorguen en funció de 3 categories corresponents a les següents franges d’edat:

- De 6 a 10 anys
- D’11 a 14 anys
- De 15 a 18 anys

Els premis
El primer classificat de cada una de les franges d’edat guanyarà una tauleta electrònica marca Apple, model iPad Air Wi-Fi, amb 16 GB de capacitat, i el segon classificat s’emportarà una tauleta electrònica, marca Apple, model iPad Mini Wi-Fi, amb 16 GB de capacitat.

Els premis es lliuraran en un acte públic el dia 20 de desembre a la seu del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

La resta de participants rebran per correu electrònic un diploma de participació amb la puntuació aconseguida.


Objectiu
L’objectiu de la campanya es centra en potenciar la participació i implicació de la ciutadania en la recollida selectiva mitjançant un joc entretingut però amb una funció educativa i de sensibilització en l’àmbit dels residus, capaç d’aplegar al seu voltant a tota la família.


El joc ha estat desenvolupat per kApptive!, un jove estudi de producció digital que compta amb una interessant trajectòria en accions interactives i promocionals.


El material de comunicació està disponible a:
http://juganet-cadacosaalseulloc.cat/presskit.php

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal