Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

08.10.14

La campanya “En aquest Gran Premi, tu també hi guanyes”, ja te guanyadors

La campanya “En aquest Gran Premi, tu també hi guanyes”, ja te guanyadors
Ampliar en una finestra emergent La campanya “En aquest Gran Premi, tu també hi guanyes”, ja te guanyadors
Es van sortejar tres abonaments de temporada del Circuit de Barcelona-Catalunya en localitats de tribuna.

Maximiliano Fidalgo, Juan Domingo Palomino i Jordi Noguer, són els guanyadors del concurs “En aquest Gran Premi, tu també hi guanyes” consistent en 3 abonaments de temporada del Circuit de Barcelona-Catalunya en localitat de tribuna.

L’objectiu de la campanya es centrava en potenciar la participació i implicació de la ciutadania en la recollida dels envasos de vidre i millorar la qualitat del vidre recollir selectivament en els grans esdeveniments, per això es va fer coincidint amb el Gran Premi de Moto GP que es va celebrar al Circuit de Barcelona-Catalunya del 13 al 15 de juny.

Durant la campanya, promoguda per Ecovidrio, l’associació sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre arreu d’Espanya, en col·laboració amb el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Montmeló, es van realitzar diverses accions al municipi: les adreçades a la població es van fer mitjançant un punt d’informació amb el personatge Mr. Iglú que oferia informació sobre el reciclatge del vidre, i les dels establiments d’alimentació i restauració, amb visites informatives i dotació de material per a la recollida del vidre. Ecovidrio també va dinamitzar activitats lúdiques i concursos per a tots els públics. A més a més, durant la celebració del Gran Premi de Catalunya de Moto GP es van aplicar vinils decoratius als contenidors de recollida del vidre situats a la zona del circuit i al centre de Montmeló amb la imatge de la campanya, en la que apareixia Mr. Iglú amb casc de moto.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal