Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

08.08.14

La planta de digestió anaeròbica i de compostatge supera els objectius

La planta de digestió anaeròbica i de compostatge supera els objectius
Ampliar en una finestra emergent La planta de digestió anaeròbica i de compostatge supera els objectius
Tracta més de 22.936 tones i produeix més energia elèctrica
El Consorci torna a superar tots els objectius fixats per al primer semestre de l’any 2014 per a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge gràcies a la gestió de més de 22.936 tones de matèria orgànica tractades en aquesta instal·lació, prop d’un 5% més que durant el mateix període de 2013.

Dades fracció orgànica

Residu

Primer semestre 2013 (tones)

Primer semestre 2014 (tones)

Creixement (%)

Orgànica

21.888,64

22.936,54

4,7Aquestes tones han permès al Consorci, com a productor d’energia, produir 3.743,859 Kwh entre gener i juny, un 0,6% per sobre dels objectius. Els ingressos per la venda d’energia elèctrica a xarxa també han superat els objectius fixats i han estat de 394.844 euros, un 11,9% superior als previstos.

Una altra dada positiva és que s’ha estalviat l’emissió a l’atmosfera de 1.411 tones de CO2. El total de la producció d’electricitat equival al consum elèctric durant mig any de 5.990 habitants o l’equivalent al consum elèctric de prop de 2.152 habitatges.


Conveni marc de cooperació educativa

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental i la Universitat Autònoma de Barcelona han signat un conveni de col·laboració educativa per a la realització de pràctiques acadèmiques externes que els estudiants universitaris han de dur a terme per a la seva formació.

Les practiques permetran als estudiants completar l’aprenentatge teòric i pràctic, i els hi proporcionarà una formació completa i integral.Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal