Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

05.06.14

El Consorci fa la recollida a Refugis del Montseny, a Sant Pere de Vilamajor

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l’ajuntament de Sant Pere de Vilamajor han signat, per un import de 1.528,91 euros anuals, un conveni per a la recollida selectiva de l’orgànica i de la resta al barri dels Refugis del Montseny.

El servei s’amplia amb la recollida del vidre, paper-cartró i envasos lleugers, que es presta dins del servei de recollida selectiva desplegat a la nostra comarca.

La recollida de la fracció orgànica i de la resta es fa els dimarts entre les 14 i les 19:30 hores amb un recol·lector bicompartimentat de 21 m3. Durant els mesos de juny a setembre la recollida de la fracció orgànica s’amplia a dos cops per setmana (dimarts de 14 a 19:30 hores, i dissabte de 12 a 17:25 hores).

Per gestionar aquests residus s’han instal·lat 3 contenidor de 1.100 litres per a la recollida de la resta; 3 contenidors de 240 litres per a la recollida de la facció orgànica, així com contenidors per a la recollida selectiva de les altres fraccions: vidre, paper-cartró i envasos lleugers.

Tant el personal com els vehicles comparteixen i compaginen servei amb Sant Esteve de Palautordera, fet que contribueix a l’eficiència del servei de recollida selectiva que presta el Consorci mitjançant la seva empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal