Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

04.06.14

El Consorci acull el I Seminari sobre la gestió pública-directa de les plantes de biometanització

El Consorci acull el I Seminari sobre la gestió pública-directa de les plantes de biometanització
Ampliar en una finestra emergent El Consorci acull el I Seminari sobre la gestió pública-directa de les plantes de biometanització
Celebrat del 2 al 3 de juny i ha comptat amb representants de Portugal i Bèlgica

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental va acollir els dies 2 i 3 de juny el I Seminari sobre la gestió pública-directa de les plantes de biometanització, en el que també van participar representants de les plantes portugueses de Valorlis, a Leiria, i Suldouro, a Semonde, i de la planta belga de Ieper, així com a tècnics de l’Agència de Residus de Catalunya i de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En el Seminari s’han tractat temes que van des de la gestió directa d’aquestes instal·lacions als costos d’explotació, passant pel manteniment i les característiques tècniques. També s’ha avaluat els projectes i les eines de futur que han de permetre avançar en el tractament dels residus.

En aquesta trobada s’ha pogut aglutinar el treball i les bones pràctiques de diferents administracions i empreses internacionals en l’àmbit de l’aprofitament, reutilització, reciclatge, valorització i transformació d’energia a partir dels residus orgànics.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal