Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

27.05.14

Estand interactiu del Consorci a la Fira de l’Ascensió

 Estand interactiu del Consorci a la Fira de l’Ascensió
Ampliar en una finestra emergent Estand interactiu del Consorci a la Fira de l’Ascensió
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental presentarà en el marc de la Fira de l’Ascensió de Granollers, que es celebrarà del 29 maig a l’1 de juny, la primera versió de l’aplicació per a mòbils i tauletes ‘Juga Net, Cada cosa al seu lloc’, creada per complementar i reforçar els coneixements adquirits en els tallers educatius que el Consorci imparteix en els centres educatius mitjançant el seu programa d’educació ambiental.

L’estand del Consorci també acollirà un espai dedicat al foment de la recollida selectiva del vidre, el protagonista del qual serà el personatge Mr. Iglú. Mitjançant el monitoratge i l’app ‘Dóna menjar a Mr. Iglú”, els més petits aprendran la importància de reciclar els envasos de vidre mentre es diverteixen jugant i interactuant amb el simpàtic personatge de Mr. Iglú, a qui poden donar menjar (només ampolles, flascons i pots de vidre), personalitzar i netejar. A més, gràcies a la integració de la realitat augmentada, Mr. Iglú també agraeix el gest dels usuaris que dipositen els envasos de vidre al contenidor per reciclar-los.

Les dues aplicacions están disponibles per a tots els usuaris d’Android i d’iOS.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal