Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

06.02.14

La planta de digestió anaeròbica i de compostatge supera els objectius

Tracta més de 46.000 tones i produeix més energia elèctrica

El Consorci supera tots els objectius fixats per a l’any 2013 per a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge gracies a la gestió de més de 46.731 tones de matèria orgànica tractades en aquesta instal·lació. Aquestes tones han permès al Consorci, com a productor d’energia, produir 8.134.490 Kwh al llarg del 2013, un 23% per sobre dels objectius, i 3.170 tones de compost que s’han lliurat als ajuntaments i als productors agrícoles de la comarca.

Els ingressos per la venda d’energia elèctrica a xarxa també han superat els objectius fixats i han estat de 858.478 euros, un 17,8% superior als ingressos previstos. Una altra dada positiva és que s’ha estalviat l’emissió a l’atmosfera de 3.132 tones de CO2.

El total de la producció d’electricitat equival al consum elèctric anual de 6.508 habitants o l’equivalent al consum elèctric de prop de 2.338 habitatges.


Reduir les emissions de CO2
El Consorci, en la seva aposta per a la gestió sostenible dels residus orgànics i de l’energia que produeixen mitjançant el seu tractament a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, ha sol·licitat a la Xarxa de Governs Locals 2012-2016 de la Diputació de Barcelona, dins del catàleg de Serveis i Activitats, un estudi del balanç de les tones de diòxid de carboni generades en aquesta instal·lació. L’objectiu és conèixer l’eficiència d’aquesta instal·lació en relació a la reducció d’emissions de tones de diòxid de carboni (CO2) a l’atmosfera.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal