Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

18.12.13

Signat el conveni col·lectiu de Savosa 2012-2015

Signat el conveni col·lectiu de Savosa 2012-2015
Ampliar en una finestra emergent Signat el conveni col·lectiu de Savosa 2012-2015
Serveis Ambientals del Vallès Oriental SA, empresa pública del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental que gestiona la xarxa comarcal de deixalleries, la recollida selectiva, així com diferents serveis de recollida de residus de la comarca, signa avui 18 de desembre el nou conveni col·lectiu per al període 2012-2015, un cop ratificat pels treballadors en referèndum el passat dia 15 de novembre i aprovat pel Consell d’Administració el 29 de novembre.

Amb una vigència de quatre anys (2012-2015) s’ha centrat en els següents objectius: manteniment dels llocs de treball, racionalització i millora de l’eficiència dels serveis, i millores en les prestacions socials i en la formació dels treballadors.

Aquest nou conveni ha ajustat algunes qüestions motivades per canvis legals en matèria laboral, com per exemple la jornada laboral de 37,5 hores setmanals i el còmput d’hores anual.

El document també recull altres qüestions rellevants com el pacte de la bossa d’hores, la modificació del període del gaudi de les vacances, la incorporació d’un dia personal i del pacte dels complements retributius per IT, així com les millores en formació, cobertura de l’assegurança de vida i accidents i l’increment de la bossa anual d’avançaments i bestretes.

El pacte també recull l’estabilitat dels sous fins l’any 2014. El 2015 hi ha previst un increment salarial del 2,52% condicionat a que l’empresa no tingui pèrdues, no hi hagin contingències laborals i que la llei ho permeti.


Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal