Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

13.11.13

El Consorci organitza 28 activitats durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El Consorci organitza 28 activitats durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Ampliar en una finestra emergent El Consorci organitza 28 activitats durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
L’objectiu és conscienciar la ciutadania de la importància de generar menys residus.

Per prendre consciència de la importància de reduir i prevenir la generació de residus, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental organitza activitats entre el 16 i el 24 de novembre en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2013, el 3,6% del total programades a Catalunya (777).

- Les 25 deixalleries comarcals i la mòbil són l’escenari, al llarg de tota la setmana, de l’activitat DeixaLlibres, que permet dotar aquestes instal·lacions d’un punt de reutilització de llibres usats provinents de la xarxa comarcal de deixalleries.

- El dissabte 16 de novembre, se celebra el dia temàtic de la Reutilització i el Consorci organitza una visita a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge. Paral·lelament també ha programat un taller de reparació de bicicletes a la plaça de l’Església de Granollers.

Aquestes activitats tenen per objectiu demostrar a través de bones pràctiques com allargar la vida útil dels nostres recursos i com es pot prevenir els residus en el nostre dia a dia. També han de contribuir a fomentar un canvi de comportament.

L’agenda d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus està disponible al web de l’ARC. (http://www.arc.cat/webarc/jsp/prevencio/ca/cercar.jsf)


Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal