Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

13.09.13

Un incendi crema dues torres de rentat d’aire i un humidificador

Un incendi crema dues torres de rentat d’aire i un humidificador
Ampliar en una finestra emergent Un incendi crema dues torres de rentat d’aire i un humidificador
- L’accident no ha suposat cap risc per a les persones ni pel medi ambient.
- Els dipòsits que contenen productes químics no s’han vist afectats.

L’incendi que va cremar les dues torres de rentat i l’humidificador de la zona de tractament d’aires de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, va quedar completament extingit a les dues de la matinada sense que es produís cap reacció química perillosa i sense que les flames arribessin als tres dipòsits que subministren productes químics i que estan situats a 20 metres.

L’equipament afectat pel foc, que es va iniciar a tres quarts de set de la tarda, té la funció de desodoritzar l’aire abans d’alliberar-lo a l’exterior. Bàsicament està format per una torre que conté aigua on es va dosificant àcid sulfúric; una segona torre que conté aigua on es va dosificant hipoclorit sòdic i hidròxid sòdic, i un humidificador que utilitza únicament aigua per augmentar l’humitat de l’aire tractat abans que passi als biofiltres. L’incendi no ha suposat cap risc per a les persones ni pel medi ambient.

Immediatament es va activar el protocol intern d’emergència i els cossos de seguretat, bombers i mossos d’esquadra, van actuar ràpidament.

En aquests moments els equips tècnics del Consorci estan investigant les causes de l’accident i valorant els danys. Ara per ara es treballa amb normalitat a la planta, provisionalment només està aturada la línea de compostatge.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal