Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

02.06.13

El Consorci commemora el seu quinzè aniversari

El Consorci commemora el seu quinzè aniversari
Ampliar en una finestra emergent El Consorci commemora el seu quinzè aniversari
El Consorci per a la Gestió dels Residus de Vallès Oriental va celebrar el 2 de juny de 2013 el quinzè aniversari de la seva constitució en un acte senzill i familiar amb diferents activitats, entre les quals va destacar l’estrena del vídeo sobre la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, l’inflable per potenciar la recollida selectiva de la fracció orgànica i el taller d’elaboració de sabó amb oli vegetal reciclat.

L’acte també va servir per rendir homenatge de gratitud a tots els ajuntaments, administracions, entitats, col·lectius i persones que han col·laborat durant aquests quinze anys en el desenvolupament del Consorci i en la implantació del Pla de gestió de residus municipals.

Durant l’acte, que es va celebrar a les instal·lacions del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental, i que va reunir més de 180 persones, es va parlar dels orígens, dels principals projectes duts a terme en aquest període i dels que vindran.

El president de l’ens i alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, va valorar positivament el balanç de gestió del Consorci, marcat per la implantació de la recollida selectiva arreu del territori i la dotació d’infraestructures de gestió i tractament dels residus existents a la nostra comarca. Castaño també va destacar el compromís de l’ens per mantenir i millorar els serveis i les infraestructures comarcals i va agrair a tot el personal l’esforç individual i col·lectiu que duen a terme diàriament per mantenir i millorar constantment les instal·lacions de gestió de residus i els serveis de recollida selectiva.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal