Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

04.05.12

11 municipis de l’àmbit del Consorci entre els 126 amb els índexs més alts de recollida selectiva

El director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, i la representant del Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero, Mercè Girona, han lliurat aquest divendres, diplomes de reconeixement als 126 municipis catalans amb els índexs més alts de recollida selectiva (igual o superior al 55% de recollida selectiva bruta, segons les darreres dades oficials). Entre aquestes poblacions n’hi ha 11 de l’àmbit del Consorci: Campins, Castellterçol, Figaró-Montmany, Fogars de Montclús, Granera, Lliçà de Vall, Martorelles, Sant Antoni de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Tagamanent i Vilalba Sasserra.

Amb aquests reconeixements, la Generalitat es vol reconèixer la tasca desenvolupada per aquests municipis en benefici de la recuperació de residus i, per tant, en la reducció de la dependència dels sistemes finalistes -la incineració i els dipòsits. Alhora, es pretén animar la resta de municipis que continuïn avançant per obtenir alts resultats de recollida selectiva, i poder fer créixer aquesta llista. El lliurament s’ha celebrat en el marc del II Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero.

Font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal