Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

26.02.15

Recollim selectivament el 35% dels residus domèstics

Recollim selectivament el 35% dels residus domèstics
Ampliar en una finestra emergent Recollim selectivament el 35% dels residus domèstics
Augmenten les tones d’orgànica, envasos lleugers i materials en grans quantitats a les deixalleries

Baixen les tones de paper-cartró i vidre


La quantitat de residus municipals generats el 2014 va ser de 174.823 tones, un 3,4% més que l’any anterior (19.027 tones). En aquest sentit, la generació de residus domèstics per càpita ha pujat un 2,6% i s’ha situat en 1,19 kg/habitant/dia, una vegada més per sota de la mitjana de Catalunya del darrer any que va ser de 1,30 kg per habitant i dia. Del total dels residus municipals, es van recollir selectivament un 35%, és a dir, 61.493 tones. De la fracció resta –la que no es recull de forma selectiva-, el cent per cent es deriva a la planta de tractament de la resta del Centre Integral de Valorització Energètica de Maresme.

La fracció resta ha crescut un 3,6%, també ho ha fet la fracció orgànica, un 2,4% i els envasos lleugers, amb un increment del 3,4%. Les fraccions que registren davallada són la del paper i cartró, amb un descens del 4,1%, i la del vidre, que baixa un 1,3%. Pel que fa als residus recollits a la xarxa de deixalleries, la tendència és a créixer, aquest any 2014, un 7%. El nombre d’usuaris, però, ha baixat prop d’un 1%.

Totes les dades, en format Excel, així com el dossier, estan disponibles a la nova versió del web del Consorci: www.cresidusvo.cat.

font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal