Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

26.02.15

Nova versió del web del Consorci

Nova versió del web del Consorci
Ampliar en una finestra emergent Nova versió del web del Consorci
El Consorci ha posat avui en funcionament el nou portal web, amb un to més modern i visual, i que s’adapta a les noves tendències en pàgines web. La nova versió del web, al qual es pot accedir a través de la mateixa adreça www.cresidusvo.cat, presenta una millor i acurada informació de la gestió i el tractament dels residus domèstics i dels serveis que ofereix aquest ens.

El nou disseny distribueix a la página principal, de forma més destacada, tots els elements principals i afegeix noves funcionalitats per aconseguir una navegació mes intuïtiva. Les notícies ocupen un espai preferent, així com la nova secció de Dades estadístiques, apartat que en format Excel, permet consultar les dades de generació de residus 2009-2014, fer comparatives entre municipis, residus, models de recollida, etc.

S’incorpora també, entre d’altres, la secció de vídeos, i la dedicada a educació ambiental, que inclou el dossier amb totes les activitats.

font: cresidusvo.cat

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal