Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

20.05.15

Jornada de treball de titulars de plantes públiques de tractament biològic de la fracció orgànica

Jornada titulars plantes FORM 01
Ampliar en una finestra emergent
Jornada titulars plantes FORM 02
Ampliar en una finestra emergent
Avui, 20 de maig de 2015, ha tingut lloc a les instal•lacions del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental, la Jornada de treball de titulars de plantes públiques de tractament biològic (compostatge i digestió anaeròbica) de la fracció orgànica de residus municipals (FORM), organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya en col•laboració amb el Consorci.

L'objectiu de la jornada és l'intercanvi d'informació entre els titulars i la posta en comú de novetats i actuacions dutes a terme. En aquesta ocasió, els temes tractats han estat diversos, com ara els resultats de les caracteritzacions de compost i rebutjos; la qualitat del compost, i l’anunci de la Jornada CompostARC 2015 que es celebrarà a Barcelona el 14 i 15 d’octubre.

Durant la jornada també s’ha visita la planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental i s’ha posat en comú les principals millores i actuacions dutes a terme en aquesta instal•lació.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal