Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

14.05.15

El projecte RNOVA a la Fira de l’Ascensió

Renova - Ascensió 2015
Ampliar en una finestra emergent
Renova -  Ascensió 2015 02
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental dedica el seu estand de la Fira de l’Ascensió de Granollers al projecte RNOVA, iniciativa per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió mitjançant la reutilització d’objectes de segona mà provinents de la xarxa de deixalleries comarcal que combina la sostenibilitat ambiental i la sensibilitat social.
Aquesta comercialització s'està duent a terme a través de centres especials de treball, membres de la xarxa LISMIVO, que formen i donen feina a persones amb discapacitat.

Guanyador del 12º Premi Ciutat Sostenible en la categoria de Gestió de Residus, Renova suma ja cinc entitats i 7 punts de venda:
- Fundació Baix Montseny: comercialitzen els productes als mercats ambulants de Sant Celoni (dimecres), Llinars del Vallès (divendres), Santa Maria de Palautordera (dissabte) i Sant Antoni de Vilamajor (diumenge).
- GRUPDEM: té parada cada quinze dies al mercat ambulant de Montmeló que es fa els divendres.
- APADIS: La Botigueta, al passeig Andalusia, del barri Bellavista, és el seu punt de venda.
- CET Ral: Comercialitza roba i complements a la botiga ubicada al carrer Mas Draper, al barri de Can Bassa, de Granollers.
- Dimas: Recupera bicicletes de les deixalleries que es comercialitzaran en els punts de venda de les altres entitats.

Aquest projecte, obert a noves adhesions, ha estat impulsat i dinamitzat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb la col•laboració de tots els membres de la xarxa LISMIVO i de la Diputació de Barcelona.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal