Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

17.07.15

RNOVA: més de 1.700 productes reutilitzats

renova juny 2015
Ampliar en una finestra emergent
1.743 productes provinents de la xarxa de deixalleries comarcal s’han reutilitzat de gener a juny en el marc del projecte RNOVA, iniciativa per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió.

Els centres especials de treball que hi participen, membres de la xarxa LISMIVO, han comercialitzat aquests productes i han aconseguit uns ingressos de 6.278 euros, 213 euros per sota de la facturació anual de l’any 2014, que va ser de 6.491 euros.

Els productes que es poden trobar en els punts de venda repartits per la comarca i gestionats directament pels centres especials de treball adherits al projecte, són molt variats: vaixelles, estris de cuina, objectes de decoració,

Entitats que hi participen:
Fundació Baix Montseny: comercialitzen els productes als mercats ambulants de Sant Celoni (dimecres), Llinars del Vallès (divendres), Santa Maria de Palautordera (dissabte) i Sant Antoni de Vilamajor (diumenge).

GRUPDEM: té parada cada quinze dies, els divendres, al mercat ambulant de Montmeló.

APADIS: La Botigueta, al passeig Andalusia, del barri Bellavista, és el seu punt de venda.

Fundació LAR: comercialitza roba i complements a la botiga ubicada al carrer Mas Draper, al barri de Can Bassa, de Granollers.

Dimas: Recupera bicicletes de les deixalleries que es comercialitzaran en els punts de venda de les altres entitats.

Aquest projecte, obert a noves adhesions, ha estat impulsat i dinamitzat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb la col•laboració de tots els membres de la xarxa LISMIVO i de la Diputació de Barcelona.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal