Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

14.08.15

Blancs i Blaus també competeixen en la recollida de vidre

Concurs colles
Ampliar en una finestra emergent
Del 17 d’agost al 12 de setembre i en el marc de la Festa Major de Granollers, les colles de Blancs i Blaus poden competir per aconseguir més quilos de vidre en el marc de la campanya “Recicla en blau, recicla en blanc”.

La campanya, promoguda pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, l’Ajuntament de Granollers, i Ecovidrio, té com a objectiu potenciar la participació i implicació de la ciutadania en la recollida dels envasos de vidre i millorar la qualitat del vidre recollir selectivament en els grans esdeveniments.

S’han instal•lat 20 contenidors suplementaris en espais del centre de la ciutat, logotipats amb els colors de les respectives colles perquè aquestes recullin el màxim nombre de quilos de vidre. El guanyador s’endurà un xec de 1.200 euros aportat per Ecovidrio, que es destinarà a una entitat social de la ciutat.

La campanya es reforça amb l’organització d’activitats de conscienciació adreçades, sobretot, als infants, amb jocs com “Què menja Mr. Iglú?”, un joc de l’oca humà o un taller de pintura. L’objectiu és difondre entre els més joves els beneficis del reciclatge dels envasos de vidre perquè n’esdevinguin els principals prescriptors.

És la segona col•laboració que el Consorci fa amb Ecovidrio per promoure el reciclatge dels envasos de vidre aprofitant grans esdeveniments. Abans, s’havia fet coincidint amb el Gran Premi de Catalunya de Motociclisme a Montmeló: es van logotipar 15 contenidors amb la imatge de Mister Iglú amb casc de motorista, que es van repartir pel centre del poble i la zona d’acampada. També es van realitzar diverses accions al municipi: les adreçades a la població es van fer mitjançant un punt d’informació amb el personatge Mr. Iglú que oferia informació sobre el reciclatge del vidre, i les dels establiments d’alimentació i restauració, amb visites informatives i dotació de material per a la recollida del vidre. Ecovidrio també va dinamitzar activitats lúdiques i concursos per a tots els públics.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal