Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

20.10.15

El Centre Montserrat Montero guanya el premi Super Anella

premi super anella 14-15
Ampliar en una finestra emergent
- Ha estat el centre que més anelles ha recollit per alumne, amb un total de 30,5 quilos

El Centre d'Educació Especial Montserrat Montero, que té l'acreditació d'Escola Verda pel Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, va participar en el premi Super Anella del curs 2014-2015 amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de reciclar i tenir cura del medi ambient, i ha guanyat aquesta edició per ser el centre que més anelles ha recollit per alumne, amb un total de 30,5 quilos.

El premi consisteix en 1.000€ a bescanviar en material informàtic a la botiga IMS de Granollers. El 2012 l'escola ja va guanyar aquest premi amb 12,5 quilos recollits.

L'empresa ITW Hi-Cone de La Garriga, amb el suport del Consorci de Residus del Vallès Oriental i el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya convoquen cada curs escolar el premi Super Anella. La convocatòria s'emmarca dins un programa d'educació ambiental que, sota el nom de l'Anella, pretén fomentar el reciclatge de les anelles de plàstic que agrupen les llaunes de begudes, i consisteix a reunir el màxim nombre d'anelles de plàstic, que posteriorment seran reciclades per l'empresa ITW Hi-Cone, dedicada a la seva fabricació

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal