Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

22.10.15

Joan Daví, escollit president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental

nomenament president 2015
Ampliar en una finestra emergent

- Maria Teresa Machado és la nova gerent

El plenari del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha escollit Joan Daví, regidor de CiU a l’Ajuntament de Mollet del Vallès i conseller comarcal de Medi Ambient, com a nou president de l’ens. També es va aprovar el nomenament de la nova gerent, Maria Teresa Machado, que substitueix en el càrrec a Carme Clapés.

El president va destacar que és un repte de present i futur que tot l’equip afronta amb il.lusió i amb l’objectiu d’ampliar l’acord polític a la resta de grups i de “treballar per mantenir l’esperit de servei públic, adaptant-nos a les necessitats dels municipis, analitzant les mancances i oferint el millor servei aportant innovació en la gestió”.

Joan Daví
Nascut a Mollet del Vallès, Joan Daví és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, diplomat en Gestió Hospitalària per ESADE i en Gestió i Administració Local per la Escola de Postgraus de la UAB i l’ACM (Associació Catalana de Municipis).
Ha exercit d'advocat i de professor de Dret i ha treballat, entre d'altres llocs, a la Fundació Sanitària Hospital de Mollet. Daví està vinculat al món de la sanitat, els serveis socials i la cooperació internacional per al desenvolupament.


Maria Teresa Machado
Nascuda a Veneçuela, Maria Teresa Machado es llicenciada en Arquitectura per la Universitat Simón Bolívar de Caracas, postgrau en Projecte, Disseny i Càlcul d’Instal•lacions Mecàniques, Elèctriques i Especials” per la UPC i Executive MBA.
Experta en el desenvolupament d’àrees estratègiques, especialment en el negoci internacional i màrqueting estratègic dins del sector de les infraestructures mediambientals, model d’economia circular i projectes de Participació Públic-Privat (PPP).


Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal